START 1e semester 27 januari tot 1 mei 2023

11 lessen op ma.mi, di.mi. en vr.av naar keuze. Sinds 20 maart 2020 geef ik al online les en nu ga ik voor de zesde keer weer online met een eerste semester. Je hoeft geen enkele ervaring te hebben met meditatie, tekenen of schilderen. Door de duidelijke instructie van Jan (22 jaar ervaring) kom je stapsgewijs tot een mooie icoon.

 

Online voorbeeld schilderles of klik op foto

les

 

ONLINE PRIVÉ-LES VOOR ALLEN. Binnen twee jaar gevorderd.

De opleiding bestaat uit 4 semesters. 1e): één portret naar keuze maken van Christus, of Maria de Moeder Gods. 2e): een andere heilige ten halven lijve, dus met kleding en vergulden, nl. Christus of Maria de Moeder Gods. 3e): een kleine compositie met twee of drie personen. 4e ): een grote compositie. Je krijgt wekelijks een face-to-face gesprek via Skype met een heel nuttige bespreking van je ingezonden werk. Tevens veel inspirerende werktekeningen, info over alle aspecten van iconen en instructiefilmpjes (ik schilder hetzelfde met jou mee) via een privé - Youtube - link. Dit alles kost je 150 €, het lesgeld. Het materiaal wordt je toegestuurd (met een cadeauboek). Een startersset kost 70 €, daar zit in: 11 pigmenten voor 2 iconen, iconenplaat, transparante werktekening, 4 penselen, mahoniehouten plank 19x15 cm, mediumflesje, plastic paletje en een wekelijks Skypegesprek van 15 minuten.
Of je neemt een Pluspakket-set voor
110 €, met 11 pigmenten voor 4 iconen, iconenplaat, transparante werktekening, 4 penselen, mahoniehouten plank 25x19 cm, mediumflesje, plastic paletje en een wekelijks Skypegesprek van 20 minuten. Dit alles is meestal tegen de laagst mogelijke prijs, en in overleg kan wie al iets heeft minder aanschaffen. De lestijden zijn maandag- en dinsdagmiddag en vrijdagavond. Als de fysieke lessen weer beginnen gaan de online-lessen op deze dagen door

Wees op tijd voordat het vol is en meld je nu alvast vrijblijvend aan voor de online cursus en de nota zal per 1 januari te voldoen zijn. Dit is de kans voor goede iconenles als je niet in de Randstad woont, aan huis gekluisterd bent of in het buitenland verblijft. Of je bent een vastgelopen iconenschilder. En je hoeft de deur niet uit.

 

Tot ziens! 

 

Meer informatie en aanmelden:

Iconen.nl

janverd@xs4all.nl (klik op link of stuur op andere wijze een bericht aan janverd@xs4all.nl).

 

                      kapjeMG