Abonneer u hier op de e-mail versie van de Nieuwsbrief (klik op link of stuur op andere wijze een bericht aan  janverd@xs4all.nl).

 

Activiteiten vanaf 2022:

Lesbegin (vanaf 7 februari 2022) VAN DE ONLINE ICONEN SCHOOL

 

MEER NIEUWS:

Ik zal in februari niet met de fysieke lessen beginnen. Over een mogelijk hervatten van deze lessen in september 2022 zal ik hier berichten en in de nieuwsbrief voor september.

 

Een kloosterweek samen met de leraar Neoklis was gepland van 10 tot en met 17 januari 2022 in het klooster Regina Carmeli van de zusters karmelitessen te Sittard. Deze is geannuleerd. Meer nieuws dienaangaand voorafgaand aan september 2022.

 

De 18-delige presentatie van de ontwikkelingsgang van het schilderen van wijlen Herman Schoonwater wil ik doorgeven aan een iconenschilder voor een expositie.

 

Mijn winkeltje Jan Verdonk ( link www.boekwinkeltjes.nl/v/jan-verdonk/ ) op Boekwinkeltjes.nl loopt heel goed. Er zijn nog 48 iconenboeken. Aanbevolen is “The mysterious Fayum portraits”, overal uitverkocht of vanaf 160€ te koop, bij mij voor 50€ ex porto.

 

Ik heb een impressie van de les op Internet gezet over een klein detail van het gelaat, het tweede licht verzachten. De link is: youtube.com/watch?v=CihiBEkF4UI

 

Ook veel iconennieuws op:

Facebook: Jan Verdonk,

Facebookpagina’s Iconen en Online Iconen School